Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 680 g milk
- 9 large eggs
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 280 g frozen spinach, defrosted and water squeezed out (drained weight)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 250 g bread, cut in cubes (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2271 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 31.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Pea and Courgette Tarts
1hod.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1hod.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 Min
Tomato Pie
3 Std.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min