Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yoghurt Dip
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 150 g fat-free plain yoghurt
Fritters
- 120 g wholemeal bread (approx. 3-4 slices), torn in pieces
- 500 g water
- 500 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground turmeric
- 45 g spring onions (approx. 4), thinly sliced (5 mm)
- 1 large egg
- 1 tsp dried chilli flakes (optioneel)
- 2 tsp olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Kale Meat(less) Balls
30 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Cherry and Hazelnut Muesli Bars
1h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Goat's Cheese Pie
1h 10 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Pea and Courgette Tarts
1h
Butterbean and Feta Burgers
1h 30 min