Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yoghurt Dip
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 150 g fat-free plain yoghurt
Fritters
- 120 g wholemeal bread (approx. 3-4 slices), torn in pieces
- 500 g water
- 500 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground turmeric
- 45 g spring onions (approx. 4), thinly sliced (5 mm)
- 1 large egg
- 1 tsp dried chilli flakes (optioneel)
- 2 tsp olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35 min.
Quick Falafel
30 min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1h 15min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min