Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yoghurt Dip
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 150 g fat-free plain yoghurt
Fritters
- 120 g wholemeal bread (approx. 3-4 slices), torn in pieces
- 500 g water
- 500 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground turmeric
- 45 g spring onions (approx. 4), thinly sliced (5 mm)
- 1 large egg
- 1 tsp dried chilli flakes (optioneel)
- 2 tsp olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Vegetable Waffles
15 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Lentil Moussaka
2h 20min
Carrot and Peanut Bake
55min
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegetable Tart
1h 15min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Apple and Peanut Cereal Bars
50 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min