
Compatibele versies
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofish
- 400 g firm tofu pressed for 30 minutes then drained (see tip)
- 30 g white miso paste
- 110 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Vegan Tartare Sauce
- 30 g pickled gherkins halved
- 200 g vegan mayonnaise (see tip)
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 1 Tbsp pickled capers drained
- 1 Tbsp fresh dill finely chopped
Mushy Peas and Chips
- 20 g vegetable oil plus 2 Tbsp for drizzling
- 50 g onions quartered
- 600 g water
- 800 g potatoes peeled, sliced (1 cm), then cut in sticks (1 cm)
- 400 g frozen peas
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 20 g dairy-free spread
Batter and Assembly
- vegetable oil for frying
- 240 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp garlic powder
-
260 - 300
g ale sparkling, vegan, ice cold
of lager vegan, ice cold - 1 sheet nori seaweed
- 1 lemon cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1098 kcal / 4569 kJ
- Eiwitten
- 29 g
- Vetten
- 71 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vezels
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Natrium
- 2269 mg