Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips

Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips

4.4 23 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u.
4 portions

Ingrediënten

Tofish
  • firm tofu pressed for 30 minutes then drained (see tip)
    400 g
  • white miso paste
    30 g
  • water
    110 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • garlic powder
    ½ tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Vegan Tartare Sauce
  • pickled gherkins halved
    30 g
  • vegan mayonnaise (see tip)
    200 g
  • freshly squeezed lemon juice
    15 g
  • pickled capers drained
    1 Tbsp
  • fresh dill finely chopped
    1 Tbsp
Mushy Peas and Chips
  • vegetable oil plus 2 Tbsp for drizzling
    20 g
  • onions quartered
    50 g
  • water
    600 g
  • potatoes peeled, sliced (1 cm), then cut in sticks (1 cm)
    800 g
  • frozen peas
    400 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dairy-free spread
    20 g
Batter and Assembly
  • vegetable oil for frying
  • plain flour
    240 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • ale sparkling, vegan, ice cold
    260 - 300 g
    lager, vegan, ice cold
  • nori seaweed
    1 sheet
  • lemon cut in wedges, for serving
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 2269 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 4569 kJ / 1098 kcal
Vetten 71 g
Vezels 14 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 79 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...