Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sliders
- 1000 g water
- 60 g quinoa
- 60 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 170 g red onions, quartered
- 10 g olive oil, plus extra for brushing
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 100 g tinned black beans, rinsed, drained (drained weight)
- ½ - 1 Tbsp chilli powder, to taste
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Barbecue Sauce
- 1 garlic clove
- 120 g tomato ketchup
- 2 Tbsp soft dark brown sugar
- 2 Tbsp Worcestershire sauce (see tip)
- 1 Tbsp cider vinegar
- 1 dash chilli sauce (e.g. Tabasco®)
- ¼ tsp mustard powder
- ¼ tsp fine sea salt
- 12 slider buns
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 543 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Mushroom-filled Buns
1h 20min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Vegan Burger
5 godz.
Vegan Bean Burgers
1h 20min