Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sliders
- 1000 g water
- 60 g quinoa
- 60 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 170 g red onions, quartered
- 10 g olive oil, plus extra for brushing
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 100 g tinned black beans, rinsed, drained (drained weight)
- ½ - 1 Tbsp chilli powder, to taste
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Barbecue Sauce
- 1 garlic clove
- 120 g tomato ketchup
- 2 Tbsp soft dark brown sugar
- 2 Tbsp Worcestershire sauce (see tip)
- 1 Tbsp cider vinegar
- 1 dash chilli sauce (e.g. Tabasco®)
- ¼ tsp mustard powder
- ¼ tsp fine sea salt
- 12 slider buns
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 543 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Vegan Gravy
45 min
Quick Falafel
30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Vegan Burger
5h
Vegan Coconut Cake
50min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min