Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sliders
- 1000 g water
- 60 g quinoa
- 60 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 170 g red onions, quartered
- 10 g olive oil, plus extra for brushing
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 100 g tinned black beans, rinsed, drained (drained weight)
- ½ - 1 Tbsp chilli powder, to taste
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Barbecue Sauce
- 1 garlic clove
- 120 g tomato ketchup
- 2 Tbsp soft dark brown sugar
- 2 Tbsp Worcestershire sauce (see tip)
- 1 Tbsp cider vinegar
- 1 dash chilli sauce (e.g. Tabasco®)
- ¼ tsp mustard powder
- ¼ tsp fine sea salt
- 12 slider buns
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 543 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Veggie Wellington
2 Std.
Savoury Flapjacks
40 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25 min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Seitan Pie
2hod. 10min
Carrot and Peanut Bake
55min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Chickpea Pancakes
20min