Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sliders
- 1000 g water
- 60 g quinoa
- 60 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 170 g red onions, quartered
- 10 g olive oil, plus extra for brushing
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 100 g tinned black beans, rinsed, drained (drained weight)
- ½ - 1 Tbsp chilli powder, to taste
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Barbecue Sauce
- 1 garlic clove
- 120 g tomato ketchup
- 2 Tbsp soft dark brown sugar
- 2 Tbsp Worcestershire sauce (see tip)
- 1 Tbsp cider vinegar
- 1 dash chilli sauce (e.g. Tabasco®)
- ¼ tsp mustard powder
- ¼ tsp fine sea salt
- 12 slider buns
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 543 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Houmous Salad Dressing
5min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Refried Beans
20 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Vegan Burger
5 Std.