Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
-
400
g milk
of 400 g dairy-free milk of choice - 200 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 3 medium eggs
- 100 g plain flour (see tip)
- 40 g olive oil, plus extra for frying
- ½ tsp fine sea salt
- 1 shallot (approx. 40 g), halved
- 1 garlic clove
- 5 g fresh basil leaves, plus extra for garnish
- 300 g cherry tomatoes, cut in halves
- 50 g water
- 10 g tomato purée
- 1 - 2 pinch fine sea salt
- 1 - 2 pinch ground black pepper
- 100 g baby spinach, fresh
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2099 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 681 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Root Vegetable Gratin
1h
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3sa 20 dk
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Potato Base Pizza
1h 5min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min