Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 200 g plain flour
- 75 g unsalted butter cold, diced
- 45 g water
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 15 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 80 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 150 g fresh spinach leaves
- 170 g milk
- 3 large eggs
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 150 g goat's cheese, sliced (1 cm)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1330 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1hod. 20min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1hod. 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h