Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 200 g plain flour
- 75 g unsalted butter cold, diced
- 45 g water
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 15 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 80 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 150 g fresh spinach leaves
- 170 g milk
- 3 large eggs
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 150 g goat's cheese, sliced (1 cm)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1330 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Root Vegetable Gratin
1h
Baked Spinach and Cheese Strata
9h 45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Lentil Moussaka
3h 30min
Goat's Cheese Pie
1h 10min