Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g milk
- 1 egg white, lightly beaten
Filling
- 100 g onions, quartered
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- 100 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 250 g double cream
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 480 g tinned artichoke hearts, large, drained, halved (drained weight)
- 100 g large black olives, pitted
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2162 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 39.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Olive Spread
5 Min
Pea and Courgette Tarts
1h
Pissaladière
1h 30min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h