Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
- 115 g unsalted butter, cold, diced
- 1 tsp fresh thyme leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 50 g water, ice cold
Filling
-
600
g pumpkin, peeled, diced (2 cm)
of butternut squash, peeled, diced (2 cm) - 500 g boiling water
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for brushing
- 2 red onions, large (approx. 220 g), sliced
-
75
g cream cheese
of ricotta cheese - 1 pinch chilli flakes (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
Coleslaw
- 300 g red cabbage, cored, cut in pieces (4 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (3 cm)
- 200 g red apples (approx. 2), cored and quartered
- 60 g mayonnaise
- 30 g plain yoghurt
- 20 g Dijon mustard
- mixed seeds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3038 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Natrium
- 803 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta with Ratatouille
1u. 20min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1u. 30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1u.
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1u.
Polenta with Ratatouille
1u. 20min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1u. 30min
Curried Squash Galette
1u. 20min
Beetroot and Halloumi Burgers
1u.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Chickpea Pancakes
20min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1u. 30min