Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
- 115 g unsalted butter, cold, diced
- 1 tsp fresh thyme leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 50 g water, ice cold
Filling
-
600
g pumpkin, peeled, diced (2 cm)
of butternut squash, peeled, diced (2 cm) - 500 g boiling water
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for brushing
- 2 red onions, large (approx. 220 g), sliced
-
75
g cream cheese
of ricotta cheese - 1 pinch chilli flakes (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
Coleslaw
- 300 g red cabbage, cored, cut in pieces (4 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (3 cm)
- 200 g red apples (approx. 2), cored and quartered
- 60 g mayonnaise
- 30 g plain yoghurt
- 20 g Dijon mustard
- mixed seeds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3038 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Natrium
- 803 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Curried Squash Galette
1h 20min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h