Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
- 115 g unsalted butter, cold, diced
- 1 tsp fresh thyme leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 50 g water, ice cold
Filling
-
600
g pumpkin, peeled, diced (2 cm)
of butternut squash, peeled, diced (2 cm) - 500 g boiling water
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for brushing
- 2 red onions, large (approx. 220 g), sliced
-
75
g cream cheese
of ricotta cheese - 1 pinch chilli flakes (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
Coleslaw
- 300 g red cabbage, cored, cut in pieces (4 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (3 cm)
- 200 g red apples (approx. 2), cored and quartered
- 60 g mayonnaise
- 30 g plain yoghurt
- 20 g Dijon mustard
- mixed seeds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3038 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Natrium
- 803 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35min
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.