Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g hazelnuts
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g shallots, halved
- 5 garlic cloves, 2 peeled, 3 unpeeled
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
- 130 g polenta
- 630 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2 pinches
- 1 medium egg
- 250 g asparagus, woody ends removed, thick stalks halved
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1222 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 880 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pissaladière
1h 30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Kale Meat(less) Balls
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Pea and Courgette Tarts
1h