Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust

Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust

4.1 42 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
6 slices

Ingrediënten

  • hazelnuts
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • shallots halved
    30 g
  • garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled
    5
  • extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
    20 g
  • polenta
    130 g
  • water
    630 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper plus 2 pinches
    ¼ tsp
  • medium egg
    1
  • asparagus woody ends removed, thick stalks halved
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 880 mg
Eiwitten 11 g
Calorieën 1222 kJ / 294 kcal
Vetten 20 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...