Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g hazelnuts
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g shallots, halved
- 5 garlic cloves, 2 peeled, 3 unpeeled
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
- 130 g polenta
- 630 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2 pinches
- 1 medium egg
- 250 g asparagus, woody ends removed, thick stalks halved
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1222 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 880 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Curried Squash Galette
1h 20min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 Std. 50 Min