Apparaten en accessoires
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
6 slices
Ingrediënten
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
880 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1222 kJ /
294 kcal
Vetten
20 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Polenta with Ratatouille
1u. 20min
Polenta with Ratatouille
1u. 20min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1u. 20min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2u. 50min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1u.
Vegetable Oat Bake
1u. 15min
Pea and Courgette Tarts
1u.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1u. 20min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1u.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1u.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1u.