Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g hazelnuts
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g shallots, halved
- 5 garlic cloves, 2 peeled, 3 unpeeled
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
- 130 g polenta
- 630 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2 pinches
- 1 medium egg
- 250 g asparagus, woody ends removed, thick stalks halved
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1222 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 880 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1hod. 50min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.