Compatibele versies
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh parsley leaves
- 50 g olive oil
- 80 g shallots
- 150 g leeks (white part only), cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 550 g water
- 200 g dried Puy lentils
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 large eggs
- 100 g goat's cheese, soft
- 70 g Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min