Compatibele versies
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh parsley leaves
- 50 g olive oil
- 80 g shallots
- 150 g leeks (white part only), cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 550 g water
- 200 g dried Puy lentils
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 large eggs
- 100 g goat's cheese, soft
- 70 g Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Pea and Courgette Tarts
1h
Kale Meat(less) Balls
30 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min