Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 20 g sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 40 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min