Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 20 g sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 40 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Quinoa Broth
35 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1hod. 50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min