Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g quinoa, rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 100 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots, peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage, cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes, halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1sa 35 dk
Tofu stew
30 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Chickpea soup with spinach
40 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Chickpea soup with spinach
40 min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min