Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g quinoa, rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 100 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots, peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage, cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes, halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 分钟
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1小时 15 分钟
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Dill Stuffed Peppers
5min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Puy Lentil Dip
45min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Danish Split Pea Soup
1h
Tofu stew
30min