Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g quinoa, rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 100 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots, peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage, cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes, halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Vegetable Stroganoff
30min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min