Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 200 g red lentils, rinsed
- 1300 g water, cold
-
2
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 150 g fresh baby spinach
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 595 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Quinoa Broth
35 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Lentil and spinach soup
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Red Lentil Soup
40 min