Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 200 g red lentils, rinsed
- 1300 g water, cold
-
2
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 150 g fresh baby spinach
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 595 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut Creamed Kale
20 min
Red Lentil Soup
40 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Quinoa Broth
35min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Spring Vegetable Soup
35min