Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 200 g red lentils, rinsed
- 1300 g water, cold
-
2
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 150 g fresh baby spinach
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 595 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan Bean Soup
50 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.