Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g cucumbers (approx. 3), cut in pieces
- 90 g onions
- 30 g butter
- 500 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips), to taste
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 200 g potatoes, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tsp raw sugar (optioneel)
-
100
g whipping cream
of 100 g natural yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 849 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Cheese Soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Asparagus cream soup
30min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Asparagus Stem Soup
55 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Creamy Pepper Soup
20min