Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olive oil
- 2 Tbsp lemon juice
- ½ tsp salt
- 24 large raw prawns, peeled and deveined
- 80 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 500 g cucumbers, unpeeled, cut in pieces
- 1 lemon, cut in round slices, then quartered
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground black pepper
- 200 g milk
- 40 g plain flour
- 2 Tbsp fresh dill, chopped (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Asparagus Stem Soup
55min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Roquefort Sauce
20 Min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Mini Laxpuddings
1h 10min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min