Compatibele versies
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Crème Fraîche
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 5 g fresh dill, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Rosti
- 10 g fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 220 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 120 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 3 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp olive oil
- 200 g smoked salmon
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1549 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1394 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Celeriac Remoulade (TM6)
Keine Bewertungen
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Shakshuka
50 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Sumac and Tahini Houmous
10 dk
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Spiced Red Cabbage
1sa 10 dk