Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g polenta
- 3 Tbsp olive oil
- 30 g unsalted butter, diced
- 500 g water
- 800 g parsnips, peeled, quartered lengthways
- 4 garlic cloves
- 100 g runny honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1390 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 313 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and Swede Mash
20 Min
Curried Parsnip Soup
30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 Std. 40 Min
Root Vegetable Gratin
1h
Dauphinoise Potatoes
50min
Halloumi Salad
20 Min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min