Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 slices streaky bacon, rindless (see tip)
- 85 g sliced white bread, torn in pieces
- 10 g fresh sage leaves
- 5 g fresh parsley leaves
- 35 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 100 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 Bramley cooking apple, peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)
- 800 g sausages, Cumberland, skins removed, broken in pieces
- 1 large egg
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1603 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1116 mg
Alternatieve recepten
Chicken and Leek Pie
1h 20 min
Toad in the Hole
1 Std.
Christmas Bread Sauce
15 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55 min
Bread Sauce
1h 25 min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Cauliflower Cheese
50 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min