Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 slices streaky bacon, rindless (see tip)
- 85 g sliced white bread, torn in pieces
- 10 g fresh sage leaves
- 5 g fresh parsley leaves
- 35 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 100 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 Bramley cooking apple, peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)
- 800 g sausages, Cumberland, skins removed, broken in pieces
- 1 large egg
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1603 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1116 mg
Alternatieve recepten
Yorkshire Pudding
1j
Carrot and Swede Mash
20 mnt
Bread Sauce
1h 25min
Christmas Bread Sauce
15 mnt
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2h 10min
Toad in the Hole
1j
Marmalade-glazed Ham
1j 50 mnt
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1j
Sausage and Bacon Casserole
50 mnt