Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf

Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf

4.8 36 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
8 portions

Ingrediënten

  • streaky bacon rindless (see tip)
    10 slices
  • sliced white bread torn in pieces
    85 g
  • fresh sage leaves
    10 g
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • celery cut in pieces (3 cm)
    35 g
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    10 g
  • Bramley cooking apple peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)
    1
  • sausages Cumberland, skins removed, broken in pieces
    800 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1116 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 1603 kJ / 386 kcal
Vetten 29 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...