Compatibele versies
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Pudding with Syrup
- unsalted butter, for greasing
- brown sugar, for dusting
- 100 g lemon juice
- 850 g water
- 280 g brown sugar
- 4 - 6 pieces lemon peel, to taste
- 130 g strong white bread flour
- 60 g unsalted butter, diced
- 15 g milk
- 60 g lemon juice, freshly squeezed
- 2 tsp baking powder
- 2 medium eggs
Beef Bourguignon
- 1 dried bay leaf
- 5 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 3 sprigs fresh thyme, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 200 - 250 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 700 g beef meat, diced (3 cm) (preferably top rump, chuck, collar or cheek)
- 150 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips
- 300 g red wine, preferably Burgundy or any full-bodied red wine
- 200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh button mushrooms
- 300 g carrots
- 1 - 2 Tbsp cornflour (optioneel)
- baguette, sliced, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5931 kJ / 1417 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 82 g
- Verzadigd vet
- 44 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1267 mg
Alternatieve recepten
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Coronation Chicken
30 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Vegetable Curry with Rice
50min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 Std. 50 Min
Mince Pies
1h 10 phút
Layered Chicken Dinner
2h
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min