Compatibele versies
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guinness® Bread
- 450 g strong wholemeal bread flour
- 125 g strong white bread flour
- 1 Tbsp baking powder
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 285 g buttermilk
- 130 g Guinness®
- 100 g treacle
- 20 g porridge oats
Smoked Trout Topping
- 150 g watercress
- 60 g olive oil
- 30 g cider vinegar
- 30 g honey
- ½ Tbsp wholegrain mustard
- 3 - 4 sprigs fresh dill, leaves only, to taste
- 200 g crème fraîche
- 2 tsp creamed horseradish
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g smoked trout fillets, flaked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3212 kJ / 768 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berry Foam
10min
Carrot and Coriander Soup
25min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Creamy tomato soup
30min
Irish Soda Bread
45min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Mincemeat and Almond Tart
2h 15 min.
Smoked Mackerel Pâté
55min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min