Compatibele versies
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guinness® Bread
- 450 g strong wholemeal bread flour
- 125 g strong white bread flour
- 1 Tbsp baking powder
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 285 g buttermilk
- 130 g Guinness®
- 100 g treacle
- 20 g porridge oats
Smoked Trout Topping
- 150 g watercress
- 60 g olive oil
- 30 g cider vinegar
- 30 g honey
- ½ Tbsp wholegrain mustard
- 3 - 4 sprigs fresh dill, leaves only, to taste
- 200 g crème fraîche
- 2 tsp creamed horseradish
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g smoked trout fillets, flaked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3212 kJ / 768 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Red Cabbage
1hod. 10min
Mincemeat Crumble Cake
1hod. 15min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Carrot and Swede Mash
20min
Irish Soda Bread
45min
Creamy Pea Soup
40min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Bread Sauce
1h 25min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50min
Dauphinoise Potatoes
50min