Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g whole milk
- 200 g fish stock
- ¼ bunch fresh thyme (approx. 5 g)
- 5 garlic cloves, lightly crushed
- 1 bay leaf
- 500 g haddock fillets, skinned
- 100 g unsalted butter, diced
- 200 g leeks, white part only, thinly sliced
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp
- 1 pinch ground black pepper, plus ⅛ tsp
- 50 g plain flour
- 80 g Stilton, crumbled
- ¼ bunch fresh flat-leaf parsley (approx. 5 g), leaves only, roughly chopped
- 200 g puff pastry, ready-rolled (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2930 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Natrium
- 1180 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Curried Parsnip Soup
30min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Kedgeree
45min
Creamed Cod
45min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Masala Hake at 55°C
55 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min