Moroccan Lamb with Couscous

Moroccan Lamb with Couscous

1.6 14 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

Tomato Sauce
  • onions quartered
    120 g
  • leek white part only, cut in pieces (2-3 cm)
    50 g
  • olive oil
    40 g
  • garlic cloves
    4
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme
    1 sprig
  • harissa paste
    2 - 3 tsp
Lamb and Couscous
  • water
    400 g
  • cooked chickpeas
    200 g
    400 g tinned chickpeas, drained
  • turnip cut in cubes (1 cm)
    100 g
    100 g swede, cut in cubes (1 cm)
  • boneless lamb leg diced
    600 g
  • olive oil
    10 g
  • couscous
    300 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
  • water boiling
    600 g
  • sultanas
    150 g
  • carrots cut in slices (2 mm)
    200 g
  • courgettes cut in slices (2 mm)
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 29.9 g
Calorieën 2324 kJ / 556 kcal
Vetten 23.3 g
Koolhydraten 56.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...