Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 2 Tbsp olive oil
- 600 g water
- 550 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- 12 prunes, pitted (approx. 120 g)
- 8 dried figs, halved if large (approx. 120 g) (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground pepper, or to taste
- ¼ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- 250 g couscous
- 100 g raisins
- 60 g honey, or to taste
- 50 g blanched almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3358 kJ / 803 kcal
- Eiwitten
- 50.4 g
- Koolhydraten
- 87.6 g
- Vetten
- 27.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Cacciatore
50min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Quick Lamb Dhansak
50min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Pork with Spinach Lentils
20min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min