Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 2 Tbsp olive oil
- 600 g water
- 550 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- 12 prunes, pitted (approx. 120 g)
- 8 dried figs, halved if large (approx. 120 g) (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground pepper, or to taste
- ¼ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- 250 g couscous
- 100 g raisins
- 60 g honey, or to taste
- 50 g blanched almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3358 kJ / 803 kcal
- Eiwitten
- 50.4 g
- Koolhydraten
- 87.6 g
- Vetten
- 27.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Basque Chicken
1h 10 min
Chicken in Yoghurt
1h
Circassian Chicken
2h
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Chicken Tagine
25 min
Veracruz Fish
30 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Chicken Cacciatore
50min