Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 2 Tbsp olive oil
- 600 g water
- 550 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- 12 prunes, pitted (approx. 120 g)
- 8 dried figs, halved if large (approx. 120 g) (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground pepper, or to taste
- ¼ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- 250 g couscous
- 100 g raisins
- 60 g honey, or to taste
- 50 g blanched almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3358 kJ / 803 kcal
- Eiwitten
- 50.4 g
- Koolhydraten
- 87.6 g
- Vetten
- 27.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Prawn Xacuti
1h 20min
Kedgeree
45min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50 min.
Hake and Prawn Burger
15min
Veracruz Fish
30min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Chicken Tagine
25min