Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 duck breasts, skinless (approx. 180 g each)
- 4 Tbsp olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)
- 2 carrots, sliced 1 cm (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, sliced 1 cm (approx. 60 g)
- 1 courgette, sliced 1 cm (approx. 200 g)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 2 bay leaves
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 300 g water, hot
- 480 g tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1702 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 19.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Seafood Risotto
40 Min