Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Tbsp olive oil
- 2 duck breasts, skinless (approx. 180 g each)
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)
- 2 carrots, sliced 1 cm (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, sliced 1 cm (approx. 60 g)
- 1 courgette, sliced 1 cm (approx. 200 g)
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ⅓ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 2 bay leaves
- 480 g tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 300 g water, hot
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1702 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 19.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood Risotto
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Ratatouille
40 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Crusted Pâté (Spain)
10小时
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Red Cabbage
1h