Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g ripe tomatoes, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 Tbsp dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
- 200 g courgettes, cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 422 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Watercress Soup
25 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Minestrone
45 min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Asparagus Risotto
45 min
Coconut Creamed Kale
20 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min