Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia and Parmesan Biscuits
-
70
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 70 g macadamia nuts, roasted, salted
- 50 g unsalted butter, soft
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Broccoli and Blue Cheese Soup
-
50
g Cheddar cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 250 g broccoli, cut in florets
- 300 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see tips)
- 300 g whole milk
- 1 Tbsp plain flour
-
50 - 60
g Stilton cheese, crumbled, to taste
of blue cheese, crumbled, to taste - 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2429 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 41.6 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Asparagus Stem Soup
55min
Broccoli and stilton soup
30 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Green Goodness Soup
10 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min