Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soup
- 125 g olive oil
- 1 red onion, quartered (approx. 120 g)
- 1 celery stalk, cut in small pieces (approx. 50 g)
- 2 garlic cloves
- 900 g beetroots, small, roasted then peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 750 g liquid chicken stock, strong-flavoured, hot
- 150 g double cream
- 50 g unsalted butter
- 2 tsp fine sea salt
- ground black pepper, to taste
Dumplings
- 10 g fresh horseradish, sliced (1 cm)
- 225 g ricotta cheese, drained
- 200 g pasta flour, plus extra for dusting
- 2 egg yolks, from medium eggs
- ½ orange, finely grated zest only
- olive oil, for greasing
- 500 g water, for steaming, plus extra for mixing
- 200 g sour cream
- 40 g creamed horseradish or horseradish relish
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2650 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25p
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50p
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50p
Broccoli And Blue Cheese Soup
25p
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35p
Onion Soup
1óra
Raw Beetroot Soup
5min
Spinach and Parmesan Soup
45p
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45p