Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (10 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh chilli, deseeded
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g leeks, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 250 g quince, peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
- 20 g dry sherry
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g pumpkin, peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
-
750
g chicken stock
of vegetable stock - 150 g single cream, plus extra to serve
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 pear, finely sliced and tossed in lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 88 kJ / 21 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 Std. 15 Min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min
Prune Jam
55min
Halloween Pumpkin Tart
2h
Pumpkin Soup
35min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Camille Carrot and Almond Cakes
1 godz. 35 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Sugar Free Banana Bread
1 Std. 15 Min