Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (10 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh chilli, deseeded
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g leeks, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 250 g quince, peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
- 20 g dry sherry
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g pumpkin, peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
-
750
g chicken stock
of vegetable stock - 150 g single cream, plus extra to serve
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 pear, finely sliced and tossed in lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 88 kJ / 21 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Sweet Rice
1h
Creamy Courgette Soup
25 min
Pumpkin Soup
35 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min