Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 500 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 tsp plain flour (10 g)
- 900 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), chicken or beef, crumbled
of 1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beef - 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910.8 kJ / 217.7 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 384.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Celeriac and Apple Soup
55 min
Watercress Soup
25min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy Courgette Soup
25min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Broccoli and stilton soup
30min
Cauliflower Cheese Soup
30min