Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces
- 500 g onions, cut in halves
- 30 g olive oil
- 20 g butter
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp flour (10 g)
- 900 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), chicken or beef
of 1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beef - 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Onion Soup
1 Std.
Creamy Tomato Soup
25min
Tomato sauce
40 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Vegetable soup
35 Min
Chawanmushi
1h 15min
Creamy Courgette Soup
25min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Watercress Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min