Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces
- 500 g onions, cut in halves
- 30 g olive oil
- 20 g butter
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp flour (10 g)
- 900 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), chicken or beef
of 1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beef - 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Tomato Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Asparagus cream soup
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Creamy mushroom soup
20min
Creamy courgette soup
25min
Onion Soup
1h
Quick Cheese Soufflés
45min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Asparagus Stem Soup
55min