Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces
- 500 g onions, cut in halves
- 30 g olive oil
- 20 g butter
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp flour (10 g)
- 900 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), chicken or beef
of 1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beef - 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15 phút
Asparagus cream soup
30min
Chilli con carne
40min
Hollandaise sauce
15 phút
Tomato sauce
40min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Creamy courgette soup
25 phút
Asparagus Stem Soup
55 Min
Onion Soup
1h
Creamy Tomato Soup
25 phút
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Green Goodness Soup
10 Min