Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g white asparagus, peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 50 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
-
50
g spreadable cheese
of 50 g cream cheese -
50 - 100
g sour cream, 20% fat,
of 50 - 100 g Greek yoghurt - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 325 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Leek and potato soup
45 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pumpkin soup
35 min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Creamy courgette soup
25min
Vegetable soup
35 min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Asparagus Stem Soup
55 Min