Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g white asparagus, peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 50 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
-
50
g spreadable cheese
of 50 g cream cheese -
50 - 100
g sour cream, 20% fat,
of 50 - 100 g Greek yoghurt - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 325 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy courgette soup
25min
Monkfish and prawn soup
1hod.
Asparagus Stem Soup
55 Min
Fruit sauce (coulis)
10 min
Cod with citrus butter
50 min.
Risotto with Parmesan cheese
30min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Vegetable soup
35min
Cream of Asparagus Soup
15min
Apple tart
1hod.
Leek and potato soup
45min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min