Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g white asparagus, peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 50 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
-
50
g spreadable cheese
of 50 g cream cheese -
50 - 100
g sour cream, 20% fat,
of 50 - 100 g Greek yoghurt - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 325 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin soup
35 Min
Stuffed vegetables
1h 20 min
Ratatouille
40min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Gazpacho
1h 15 min
Salmon tartare
10 min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Creamy mushroom soup
20 min
Creamy courgette soup
25 min
Vegetable soup
35 Min
Cream of Asparagus Soup
15min