![Spinach potato soup with savoury egg custard Spinach potato soup with savoury egg custard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F0E67B74-8A83-4346-AB27-6B1DA37E96CD/Derivates/6037411C-A936-4DBC-B87F-4694347C8C7B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Savoury egg custard
- 4 eggs
- 100 g whole milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach potato soup
- 80 g onions, cut in halves
- 20 g oil
- 40 g celeriac
- 100 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 80 g leeks, cut in slices (1 cm)
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
-
250
g fresh spinach leaves
of 250 g frozen spinach leaves, defrosted - 80 g cream, 30% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 797 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smooth fennel and carrot soup
40min
Lentil and spinach soup
50 分钟
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Borscht
50 分钟
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 分钟
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 分钟
Creamy pea soup
40min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Pea Soup
30 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 分钟
Zucchini soup
25 Min