
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g red peppers cut into pieces (3 x 3 cm)
- 150 g red onions cut into quarters
- 2 garlic cloves (unpeeled)
- 30 g extra virgin olive oil plus 1 tbsp extra for roasting
- 30 g fresh ginger root
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 120 g potatoes peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
4
tbsp curd cheese (quark)
of 4 tbsp Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 178 kcal / 745 kJ
- Eiwitten
- 5.74 g
- Vetten
- 13.05 g
- Koolhydraten
- 9.46 g
- Vezels
- 1.89 g