Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g red peppers, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 150 g red onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves (unpeeled)
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp extra for roasting
- 30 g fresh ginger root
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 120 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
4
tbsp curd cheese (quark)
of 4 tbsp Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5.74 g
- Koolhydraten
- 9.46 g
- Vetten
- 13.05 g
- Vezels
- 1.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pears in red wine
3h 20 min
Curry ketchup
30min
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Brak ocen
Minestrone
45 Min
Peruvian Ceviche
1h 15 min
Creamy carrot and lentil soup
35min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Creamy pea soup
40min
Cream of chard soup
35min
Smooth fennel and carrot soup
40min