Cream of red pepper and ginger soup

Cream of red pepper and ginger soup

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • red peppers cut into pieces (3 x 3 cm)
    150 g
  • red onions cut into quarters
    150 g
  • garlic cloves (unpeeled)
    2
  • extra virgin olive oil plus 1 tbsp extra for roasting
    30 g
  • fresh root ginger
    30 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • potatoes peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)
    120 g
  • water
    800 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 ½ tbsp
    1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • fine salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper
    1 tsp
  • curd cheese (quark)
    4 tbsp
    4 tbsp Greek yoghurt

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 5.74 g
Calorieën 745 kJ / 178 kcal
Vetten 13.05 g
Vezels 1.89 g
Koolhydraten 9.46 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...