Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g red peppers, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 150 g red onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves (unpeeled)
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp extra for roasting
- 30 g fresh ginger root
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 120 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
4
tbsp curd cheese (quark)
of 4 tbsp Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5.74 g
- Koolhydraten
- 9.46 g
- Vetten
- 13.05 g
- Vezels
- 1.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Pepper Soup
20 min
Ratatouille
40 min
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Olive Spread
5min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40 min
Cheese mousse
10 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Stuffed vegetables
1h 20 min