Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves, core removed
- 80 g onions, cut into halves
- 1 tsp dried fennel seeds
- 40 g olive oil, plus extra for serving
- 600 g water
- 1 tsp fine salt
- 400 g white cabbage, cut into strips
- 200 g potato, cut into pieces (1-2 cm)
- 200 g canned butter beans
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spring Vegetable Soup
35min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1j
Steamed Fennel Bulbs
Brak ocen
Creamy carrot and lentil soup
35min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 menit
Soy bolognese
40min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Basic Vegetable Soup
50min
Pea Soup
30min
Cream of mushroom soup
20min