Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves, core removed
- 80 g onions, cut into halves
- 1 tsp dried fennel seeds
- 40 g olive oil, plus extra for serving
- 600 g water
- 1 tsp fine salt
- 400 g white cabbage, cut into strips
- 200 g potato, cut into pieces (1-2 cm)
- 200 g canned butter beans
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smooth cauliflower soup
50 min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Lentil and spinach soup
50 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 Min
Spring Vegetable Soup
35min
Warm cabbage dish
15 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min