Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
TM6 TM5

Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

5.0 ( 5 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 995 g water
  • 15 g olive oil plus extra to grease
  • 1 ½ tsp salt divided
  • 225 g rice, white, type basmati
  • 4 salmon fillet, fresh, skinless skinless (130 g ea.)
    of 4 salmon fillet, frozen, skinless defrosted (130 g ea.)
  • ¼ tsp black pepper, ground
  • 1 tbsp butter, unsalted
  • 60 g onions quartered
  • 1 garlic clove
  • 395 g heavy cream, 35% fat
  • 2 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    of 2 tsp vegetable stock paste crumbled
  • 1 ½ tbsp tomato purée (concentrate)
  • 2 sprigs dill, fresh leaves only, chopped
    of 1 tsp dill, dried
  • 1 - 2 pinch cayenne pepper, dried, flake to taste (optioneel)
  • 2 tbsp cornstarch

Voeding
per 1 portion
Calorieën
940.1 kcal / 3933.5 kJ
Eiwitten
37.4 g
Vetten
63.8 g
Koolhydraten
53 g
Vezels
1.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten