
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 995 g water
- 15 g olive oil plus extra to grease
- 1 ½ tsp salt divided
- 225 g rice, white, type basmati
-
4
salmon fillet, fresh, skinless skinless (130 g ea.)
of 4 salmon fillet, frozen, skinless defrosted (130 g ea.) - ¼ tsp black pepper, ground
- 1 tbsp butter, unsalted
- 60 g onions quartered
- 1 garlic clove
- 395 g heavy cream, 35% fat
-
2
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
of 2 tsp vegetable stock paste crumbled - 1 ½ tbsp tomato purée (concentrate)
-
2
sprigs dill, fresh leaves only, chopped
of 1 tsp dill, dried - 1 - 2 pinch cayenne pepper, dried, flake to taste (optioneel)
- 2 tbsp cornstarch
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 940.1 kcal / 3933.5 kJ
- Eiwitten
- 37.4 g
- Vetten
- 63.8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vezels
- 1.4 g