Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

4.5 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portion

Ingrediënten

  • water
    995 g
  • olive oil plus extra to grease
    15 g
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • rice, white, type basmati
    225 g
  • salmon fillet, fresh, skinless skinless (130 g ea.)
    4
    4 salmon fillet, frozen, skinless, defrosted (130 g ea.)
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • butter, unsalted
    1 tbsp
  • onions quartered
    60 g
  • garlic clove
    1
  • heavy cream, 35% fat
    395 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    2
    2 tsp vegetable stock paste, crumbled
  • tomato purée (concentrate)
    1 ½ tbsp
  • dill, fresh leaves only, chopped
    2 sprigs
    1 tsp dill, dried
  • cayenne pepper, dried, flake (optioneel) to taste
    1 - 2 pinch
  • cornstarch
    2 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 37.4 g
Calorieën 3933.5 kJ / 940.1 kcal
Vetten 63.8 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...