Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 red bell pepper, quartered, stem and seeds removed
- 2 onion, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic clove
- olive oil, to drizzle and rub
- 910 gram beef flank steak
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- ½ teaspoon salt
Red Pepper Sauce
- 115 g olive oil
- ½ teaspoon salt, to taste
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 461 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Stir Fried French Beans
15min
Lamb with Rosemary Potatoes
Geen beoordelingen
BBQ Seasoning
Geen beoordelingen
French Toast Waffles
30 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM6)
20min
Steamed Cumin Beef Buns
2h 30 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Geen beoordelingen
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50 min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1h 30min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15j 55 menit
Honey BBQ Chicken
1h 25 min