Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 red bell pepper, quartered, stem and seeds removed
- 2 onion, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic clove
- olive oil, to drizzle and rub
- 910 gram beef flank steak
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- ½ teaspoon salt
Red Pepper Sauce
- 115 g olive oil
- ½ teaspoon salt, to taste
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 461 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carnitas
No ratings
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Green Mole Chicken
1 Std.
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Avocado with egg and salmon tartare
45min
White chocolate chip cookies
1 Std.
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25 min
Ginger Pork
25 Min