Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 red bell pepper, quartered, stem and seeds removed
- 2 onion, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic clove
- olive oil, to drizzle and rub
- 910 gram beef flank steak
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- ½ teaspoon salt
Red Pepper Sauce
- 115 g olive oil
- ½ teaspoon salt, to taste
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 461 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Oat and Pomegranate Overnight Oats
12 Std.
Virgin Watermelon Margarita
10 min
Tahini and almond ice lollies
Keine Bewertungen
Tomato and bacon spaghetti
35min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Baked Sushi
1hod. 15min
Orange Sorbet
10 min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Spaghetti one bowl-ognese
40min
Egg Fried Rice
35min