Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 red bell pepper, quartered, stem and seeds removed
- 2 onion, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic clove
- olive oil, to drizzle and rub
- 910 gram beef flank steak
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- ½ teaspoon salt
Red Pepper Sauce
- 115 g olive oil
- ½ teaspoon salt, to taste
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 461 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 Min
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 Min
Holiday Brisket
6 Std. 55 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 Std. 20 Min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 Std. 10 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)
Geen beoordelingen
Clam Boil
55 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Geen beoordelingen
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 Min