Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g shallots, halved
- 30 g cilantro, fresh, leaves and tender stems
- 15 g parsley, fresh, leaves and tender stems
- 2 tbsp oregano, dried
- 200 g extra virgin olive oil
- 60 g white wine vinegar
- 30 g lemon juice
- 1 tsp crushed red pepper
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloin (approx. 450-485 g ea.)
Warm Rice Salad & Grilling
- 15 g parsley, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 85 g extra virgin olive oil
- 60 g capers, drained
- 60 g lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 995 g water
- 255 g white long-grain rice
- 300 g carrots, in half moons (1 cm/½ in.)
- 1 red bell pepper, in pieces (2 cm/1 in.)
- 1 yellow pepper, in pieces (2 cm/1 in.)
- 395 g zucchini, in half moons (2 cm/1 in)
-
onion, to brush grill
of vegetable oil, to brush grill
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1204 mg
Alternatieve recepten
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Caesar Dressing
10 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Steamed Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Lemon Caper Aioli
10 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Italian Salad Dressing
5min
Aji Verde Sauce
1h
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min