Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 can artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained
- 115 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 115 g mozzarella, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 285 g spinach leaves, frozen, defrosted and drained (see Tip)
- 225 g cream cheese, softened
- 85 g sour cream, any type
- ½ tsp red pepper flakes
- ¼ tsp salt
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp pepper sauce, type Tabasco
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 264 kJ / 63.1 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 122.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Peanut Butter Cheesecake Dip
5 Min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1h 20min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 godz. 35 min
Cheesy Beer Sauce
30min
Queso Fundido with Chorizo
45min
Flour Tortilla
1h
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Caesar Dressing
10min
Spinach and Artichoke Dip
20min