Warm Spinach and Artichoke Dip

4.6 18 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
995 g

Ingrediënten

  • artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained
    1 can
  • Parmesan cheese cut into pieces
    115 g
  • mozzarella cut into pieces
    115 g
  • garlic cloves
    2
  • shallots halved
    15 g
  • olive oil
    30 g
  • spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)
    285 g
  • cream cheese softened
    225 g
  • sour cream, any type
    85 g
  • red pepper flakes
    ½ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • Worcestershire sauce
    ½ tsp
  • pepper sauce, type Tabasco
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 30 g

Natrium 122.3 mg
Eiwitten 2.9 g
Calorieën 264 kJ / 63.1 kcal
Vetten 5.1 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 1.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...