Apparaten en accessoires
Warm Spinach and Artichoke Dip
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
995 g
Ingrediënten
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 30 g
Natrium
122.3 mg
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
264 kJ /
63.1 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
1.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3u. 20min
Pico De Gallo
15min
Heirloom Tomato Gazpacho
1u. 10min
Beer Cheese
15min
Heirloom Tomato Gazpacho
1u. 10min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1u. 5min
Homemade BBQ Sauce
50min
Queso Fundido with Chorizo
45min
Ranch Dressing
2u. 15min
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1u. 30min