Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pears
- 16 oz pinot noir
- 5 oz pomegranate juice
- 2 oz sugar
- ½ oz ginger, peeled, sliced
- 1 star anise
- ½ vanilla bean pod
- 1 Bosc pear, peeled, halved, cored
Reduction
- 3 oz Roquefort cheese, crumbled
- 2 tsp chopped pistachios, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1893.5 kJ / 452.5 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Crab Cakes
1h 35min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Kalamata Tapenade
5 min
Carrot Hummus
15min
French Dressing
10 min
Mushroom Risotto
30min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40 min
Classic Zabaglione
15min
Apple Wild Rice
50 min.
Lemon Caper Asparagus
25min
Sabayon (Zabaglione)
15min