Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pears
- 16 oz pinot noir
- 5 oz pomegranate juice
- 2 oz sugar
- ½ oz ginger, peeled, sliced
- 1 star anise
- ½ vanilla bean pod
- 1 Bosc pear, peeled, halved, cored
Reduction
- 3 oz Roquefort cheese, crumbled
- 2 tsp chopped pistachios, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1893.5 kJ / 452.5 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marzipan
10min
Cranberry sauce
30 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 Std. 25 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Fresh Herb Dip
10min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min