Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pears
- 16 oz pinot noir
- 5 oz pomegranate juice
- 2 oz sugar
- ½ oz ginger, peeled, sliced
- 1 star anise
- ½ vanilla bean pod
- 1 Bosc pear, peeled, halved, cored
Reduction
- 3 oz Roquefort cheese, crumbled
- 2 tsp chopped pistachios, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1893.5 kJ / 452.5 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise Sauce
20min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Purple Cauliflower Soup
25min
Classic Zabaglione
15min
Mushroom Risotto
30min
Basil oil
10 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Tuna Tapenade
5 Min
Caesar Salad
30min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50 min
Beet Hummus
20min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min