Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz prosciutto
- 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 ½ oz shallots, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
- 17 ½ oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
- ½ tsp curry powder
- 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
- 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
- 1 ½ oz arugula leaves
- salt, to season, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 568 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1u. 20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Brie en Croute with Port Figs
1 Std. 10 Min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1u.
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Vegetarian Chili
50 Min