Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz prosciutto
- 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 ½ oz shallots, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
- 17 ½ oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
- ½ tsp curry powder
- 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
- 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
- 1 ½ oz arugula leaves
- salt, to season, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 568 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Mushroom Empanadas
1 Std. 50 Min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Minestrone
45 min
Vegetable Pancakes
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Date and Orange Spread
40 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Vegetable Patties
1h
White Bean Soup
2h 45min
Southwest Quinoa
40 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Zucchini Bread
1 Std. 15 Min