Apparaten en accessoires
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
508 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
2138 kJ /
511 kcal
Vetten
25 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Favorites
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Tortilla Soup
25min
Pumpkin Chili
50min
Roasted Pork Loin (Betty)
1u. 35min
Southwest Quinoa
40min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Tropical Cashew Rice
1u. 45min
Lentil Loaf
1u. 10min
Vegetarian Chili
50min
Sausage and Lentil Stew
1u. 15min
Black Beans
30min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2u. 15min