Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 12 oz dried bread cubes
- 8 oz Gruyère cheese, cubed (1 in.), divided
- 3 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp dried thyme
- 16 oz cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
- 4 oz baby spinach
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained, sliced
- 20 oz whole milk
- 10 large eggs
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1251 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Cornbread Pie
1h 25min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min