Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 12 oz dried bread cubes
- 8 oz Gruyère cheese, cubed (1 in.), divided
- 3 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp dried thyme
- 16 oz cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
- 4 oz baby spinach
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained, sliced
- 20 oz whole milk
- 10 large eggs
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1251 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Cornbread Pie
1 Std. 25 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min