Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herbed Goat Cheese
- 5 fresh basil leaves
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 8 oz goat cheese, crumbled
- 2 oz cream cheese, cubed
Olive Tapenade and Assembly
- 5 fresh basil leaves
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 garlic cloves
- 6 oz pitted Kalamata olives, drained well
- 1 tbsp capers
- 1 oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz balsamic vinegar
- 1 pinch dried red pepper flakes
- 2 oz unsalted butter, diced
- 1 baguette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Potato Salad
1h
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Classic Zabaglione
15min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Mushroom and Artichoke Dip
25min
Grated Carrot Salad
10min
Green Bean Gremolata
25min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min