Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herbed Goat Cheese
- 5 fresh basil leaves
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 8 oz goat cheese, crumbled
- 2 oz cream cheese, cubed
Olive Tapenade and Assembly
- 5 fresh basil leaves
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 garlic cloves
- 6 oz pitted Kalamata olives, drained well
- 1 tbsp capers
- 1 oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz balsamic vinegar
- 1 pinch dried red pepper flakes
- 2 oz unsalted butter, diced
- 1 baguette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Pea Soup
40 Min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Chocolate Pecan Pie
1h 10min
Roasted Red Pepper Aioli
20 Min
Baked Crab Dip
15min
Kalamata Tapenade
5min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Beet Hummus
20 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min