Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz Parmesan cheese
of 1 oz pecorino romano - 5 sprigs flat leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz water
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp toasted pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 531 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Lemon Caper Asparagus
25min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Lemony Green Beans
20min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min