Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz Parmesan cheese
of 1 oz pecorino romano - 5 sprigs flat leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz water
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp toasted pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 531 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Broccoli Sauté
20 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Lemon Caper Asparagus
25min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Shrimp Sauté
25min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Lemony Green Beans
20 Min