Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 10 fresh basil leaves
- 10 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 oz shallots, quartered
- 3 garlic cloves
-
1
fresh Fresno chili, stem and seeds removed
of 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed - ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 - 4 tsp red wine vinegar
Steak
- 24 oz flank steak
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 pita breads, whole
- 32 arugula leaves, to taste (optional)
- 4 heirloom tomatoes, sliced (¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Fajita Soup
50min
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Margarita
10 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20 min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1 godz. 15 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Cantina Salsa
5 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Jalapeño Popper Dip
1 godz. 10 min