Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 oz carrots, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 4 sprigs fresh basil leaves
- 1 tsp Italian seasoning
- ¼ tsp red pepper flakes
- ½ oz extra virgin olive oil
- 56 oz canned crushed tomatoes, with liquid
- 6 oz water
- 2 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 527.7 kJ / 126.1 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 767.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aji Verde Sauce
1h
Fresh Tomatillo Salsa
30 min
Chunky Guacamole
10min
Egg Cream
1h 10min
Pico De Gallo
15min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Pico De Gallo
15min
Rye Bread
6 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough Ciabatta
9sa 25 dk