Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 oz carrots, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 4 sprigs fresh basil leaves
- 1 tsp Italian seasoning
- ¼ tsp red pepper flakes
- ½ oz extra virgin olive oil
- 56 oz canned crushed tomatoes, with liquid
- 6 oz water
- 2 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 527.7 kJ / 126.1 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 767.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5 dk
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4sa 20 dk
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Hummus
10 dk
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 dk
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Baba Ganoush
1h
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Parmesan Risotto (TM6)
30min