Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 oz carrots, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 4 sprigs fresh basil leaves
- 1 tsp Italian seasoning
- ¼ tsp red pepper flakes
- ½ oz extra virgin olive oil
- 56 oz canned crushed tomatoes, with liquid
- 6 oz water
- 2 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 527.7 kJ / 126.1 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 767.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Peeling Ginger
5 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15 min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
Geen beoordelingen
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Fresh Orange Juice
5 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Turkish Eggs (Çılbır)
35min
Chili Lime Steamed Corn
25 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Boeuf Bourguignon
11h 25min