Apparaten en accessoires
Kids Veggie Empanadas
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
20 piece
Ingrediënten
Empanada Filling
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions halved8 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
cherry tomatoes halved3 ½ oz
-
red bell pepper in pieces3 ½ oz
-
2 oz pitted black olives, halvedpitted green olives halved2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Empanada Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
salt1 tsp
-
unsalted butter chilled, in pieces4 oz
-
large egg1
-
cold water plus extra to seal edges4 oz
-
vinegar (optioneel)1 tsp
-
egg yolk whisked, to brush
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
164 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
689 kJ /
165 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo Kids Corner - Picnic
6 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Baked Mushroom Empanadas
1u. 50min
Pasta Primavera
50min
Marinara Sauce
40min
Glazed Lemon Muffins
1u.
Cornbread Pie
1u. 25min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1u. 5min
Pan de Muerto
4u.
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Teddy Bear Burgers
2u.
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1u. 15min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1u. 20min
Breakfast Scones
30min