Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Empanada Filling
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- 3 ½ oz cherry tomatoes, halved
- 3 ½ oz red bell pepper, in pieces
-
2
oz pitted green olives, halved
of 2 oz pitted black olives, halved - 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Empanada Dough
- 14 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 tsp salt
- 4 oz unsalted butter chilled, in pieces
- 1 large egg
- 4 oz cold water, plus extra to seal edges
- 1 tsp vinegar
- egg yolk, whisked, to brush
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 164 mg
Alternatieve recepten
Pancakes and Waffles
40min
Hamantaschen
1h 55 min
Kids Chocolate Carrot Muffins
40min
Lemony Bunny Bread Rolls
2 Std. 40 Min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Bavarian Pretzels
55min
Pasta Primavera
50min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Goat Cheese Rolls
2 Std.
Bagels
1h 20min
Breakfast Scones
30min
Waffles
25min