Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pie Crust
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ oz sugar
- ½ tsp salt
- 12 oz unsalted butter, cold, cubed, plus extra to grease
- 4 oz ice cold water
Pumpkin Filling
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
- 2 in. fresh ginger, peeled, cut into pieces
- 1 tsp salt
- 10 oz butternut squash, fresh or frozen, cubed
- 10 oz kabocha squash, fresh or frozen, cubed
- 8 oz coconut milk, full fat
- 6 oz maple syrup
- 4 large eggs, divided
- 1 tsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2720 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 485 mg
Alternatieve recepten
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Homemade Pie Crust
1 Std. 30 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Light Blue Dyed Eggs
55min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25min
Pumpkin Pie
5h 50 min
Chocolate Pecan Pie
1h 10min
Apricot and Caramel Carrot Cake
3 Std. 10 Min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3小时 20 分钟
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1h 5min
Matcha Wreath Cookies
1 Std.
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h