Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz Bosc pear, cored, cut into pieces
- 2 oz white onion, quartered
- 5 oz olive oil
- 2 oz lemon juice
- ½ oz honey, to taste
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 6181.5 kJ / 1477.4 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 142 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 590.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamed Spinach
30 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Apple Lime Vinaigrette
5 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 Std. 20 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Healthy Gut Zinger
10 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Strawberry Vinaigrette
5 Min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min