Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz Bosc pear, cored, cut into pieces
- 2 oz white onion, quartered
- 5 oz olive oil
- 2 oz lemon juice
- ½ oz honey, to taste
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 6181.5 kJ / 1477.4 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 142 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 590.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ranch Dressing
2h 15 min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Italian Salad Dressing
5min
Chinese Chicken Salad Dressing
10 Min
Beet Vinaigrette
15 Min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 Min
Poppy Seed Dressing
5min
Strawberry Vinaigrette
5min
Lemon Feta Dressing
5min
Peanut Butter and Jam Smoothie
10 Min
Pea Soup
30 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min