Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz Bosc pear, cored, cut into pieces
- 2 oz white onion, quartered
- 5 oz olive oil
- 2 oz lemon juice
- ½ oz honey, to taste
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 6181.5 kJ / 1477.4 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 142 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 590.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggcellent Caeser Dressing
10 min
Steel Cut Oats
35 Min
Thanksgiving Gravy
20 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Creamy Pea Soup
40min
Golden Beet Gazpacho
50min
Strawberry Vinaigrette
5 min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min
Blueberry and Balsamic Dressing
5 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Italian Salad Dressing
5 min