Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 2911 kJ / 695.7 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 56.8 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 601.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Italian Salad Dressing
5 min
Dairy Free Tzatziki
15min
Maple Caramel Dip
30min
Lemon Feta Dressing
5 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Strawberry Vinaigrette
5 min
Tuna Tartare
40 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min